Biofeedback

Kaas & Nielsen IVS

Specialiseret støtte til inklusion

Biofeedback

 

Muskler

Biofeedback bruges i dag af mange fysioterapeuter, til feedback af muskelspændinger. At lære at slappe af i musklerne er en vigtig ting bl.a. kan en stor del af hovedpineramte personer spares for meget smerte ved afslapningsøvelser. Selvfølgelig bruger fysioterapeuter også biofeedback til muskeltræning.

 

Hjertet

Hjertet er en stor muskel, og gennem biofeedback kan man få feedback på ens hjerterytme og i et specielt cardioprogram kam man optage EKG signaler.

 

Vejrtrækning

Der er nok ikke mange der tænker på at vores vejrtrækning er noget af det vigtigste for vores helbred. En god eller en uheldig vejrtrækning har indflydelse på hele kroppen. Ved at lære at styre sin vejrtrækning kan man bl.a. selvhelbrede sig fra stress .

 

Biofeedbackudstyr og Neurofeedbackudstyr er en stor udskrivning som er forbeholdt professionelle udbydere, men der findes et ganske udemærket program som nemt kan betjenes hvis man lige læser brugsanvisningen grundigt og samtidig er prisen så den kan betales. Programmet Wild divine kan købes over nettet ved at trykke på linket til højre.